23 september 2018
12:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Sollentuna FK 1 - IF Brommapojkarna 3

En väl genomförd match rent spelmässigt där vi flera gånger (framförallt i första halvlek) visar upp fina kombinationer med väggspel och djupledslöpningar. Många gånger var det uppspel på Abbe som skapade detta där Abbe visade fin spelförståelse och väggspelade fint med både John och Ture. Vi gör 1-0 genom Alvin på ett långskott vilket också är resultatet i paus.
I andra är spelet mer böljande. Vi skapar chanser men slarvar också lite med försvarsspelet. Viktor gör några fina räddningar. De kvitterar på en kontring och vi har chans att ta ledningen igen men Tures avslut går i insidan av stolpen men fram till Abbe, men Sollentuna lyckas bryta och spela bort bollen. Med ca 7 minuter kvar bryter Alvin ett uppspel och sätter dit ytterligare ett långskott. Vi lyckas sedan hålla tätt (med lite tur) och vinner matchen med 2-1.

Tyvärr grumlas glädjen av att vissa spelare inte beter sig rätt mot laget och det kommer vi prata igenom på träningen idag.